Geplaatst op Geef een reactie

Het begin van The Kids Corner

Daar is ie dan!

Lang verwacht en dan toch eindelijk gekomen, onze website.

Heel trots, blij, voldaan en opgelucht dat het resultaat zo onwijs gaaf geworden is.

Het is niet mijn intentie om een gelikt Hollywood bedank stukje te schrijven maar toch wil ik heel graag een aantal mensen noemen omdat zonder hen, de website er echt nooit gekomen was of in ieder geval niet op deze manier!

Tuurlijk zoemde het al een tijdje rond, er moest een webshop gaan komen. We hadden inmiddels zoveel social media volgers die niet uit de buurt van Breda kwamen, dat het zonde was om deze potentie niet te benutten. Daarnaast verstuurden we al dagelijks stapels met pakketjes op basis van bestellingen via Facebook en was het eigenlijk niet meer bij te houden. Maar toch….. als ik alleen al aan een webshop dacht kreeg ik ter plekke uitslag en overal jeuk!

Ieder zijn kwaliteit zullen we maar zeggen…. Laat mij te gekke collecties samenstellen, kinderen in de winkel op de foto zetten, of nieuwe projecten ontwikkelen maar alsjeblieft, laat mij niks digitaals doen. Heeft mijn interesse niet, kan ik niet en wil ik ook niet.

Veerle, mijn jongste zusje, heeft uiteindelijk het laatste zetje gegeven met de magische woorden:  “Ja Jenny, als jij het nou niet gaat doen, dan doe ik het voor je”. Zo heeft ze het gezegd, zo heeft ze het gedaan en zo gaat ze het doen. Dank lieve Veer

Ok, het plan en intentie was er maar dan….  1001 Keer zijn we tegen een muur aangelopen. Webshopbouwers zijn een apart soort mensen, laat ik het daar maar bij houden 😉 En nee, ik wil niemand beledigen of generaliseren maar sorry, werd er écht knettergek van en was de wanhoop nabij totdat…. daar was ze dan…. ineens kwam ze op ons pad…. Eveline (eigenaresse van Internetbureau ICY Communications & de beautyblog Beautytijd)!

Geduldig, duidelijk, verstand, passie, super professioneel en kundig maar ook lief, flexibel en persoonlijk. Voor iedereen die een website/ webshop wilt bouwen, een hele grote aanrader.

In alles was we doen, moet er het herkenbare TKC sausje overheen. Dus ook over de webshop; mooie sfeerfoto’s zodat direct zichtbaar zou zijn waar wij voor staan; tijdloos, hip, klassiek met een rauw randje en een boho sausje. Als ik aan iemand dit toe kan vertrouwen, is het Patricia wel, super fotografe! Ik ken Patricia al heel lang en zij snapt als geen ander wat bij ons past; match made in heaven.

Patricia, modellen, locatie en 1001 attributen geregeld en georganiseerd maar dan… de weersverwachtingen werden hoe langer hoe dramatischer; onweer en regen! Last minute alles omgegooid en de shoot toch maar verplaatst. 4 Dagen voor de deadline om live te gaan waren de vooruitzichten eindelijk weer wat beter. Dus wow, Patricia en kleine mooie modellen, wat waren jullie flexibel, en wat is het eindresultaat fantastisch geworden. Mijn dank is groot.

En nu is ie er dan dus, de webshop. Tijd om weer even adem te halen, tandje terug te doen en meer tijd door te brengen met de allerliefsten!

Dank voor jullie geduld Bora, Imen, Yade Jay & Elif.

En jullie, lieve TKC fans, heel veel plezier op onze website! Het is één groot feestje en jullie zijn uitgenodigd.

 

Liefs,

Jenny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *