Algemene voorwaarden

TOEPASSELIJKHEID
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de webwinkel van The kids corner (Tenda Trade B.V.) en dekken alle verkoop-, leverings- en betalingshandelingen aan onze consumenten via de website www.the-kids-corner.nl. Door een bestelling te plaatsen, ga je uitdrukkelijk akkoord met deze voorwaarden.

Wij behouden het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen dan wel aan te vullen, op voorwaarde dat de wijzigingen op onze website gepubliceerd worden. Op de website www.the-kids-corner.nl en deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

OVEREENKOMST & VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt tot stand nadat je van www.the-kids-corner.nl per e-mail een bevestiging van jouw bestelling hebt ontvangen. Het staat The kids corner (Tenda Trade B.V.) vrij om online bestellingen zonder opgaaf van reden te weigeren. De artikelen blijven eigendom van The kids corner (Tenda Trade B.V.)  tot het volledige factuurbedrag door jou is voldaan.

Wij doen ons best om onze website zo up-to-date mogelijk te houden. Het kan voorkomen dat een besteld product bij verzending helaas niet meer op voorraad blijkt te zijn. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht van ons. Het betaalde bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op jouw rekening.

PRIJZEN & LEVERING
De prijzen die op de site staan vermeld zijn inclusief het wettelijk verplichte BTW-tarief (21%) en exclusief verzendkosten. De verzendkosten in Nederland zijn €4,95 voor bestellingen onder de €65,00  boven de €65,00 worden geen verzendkosten gerekend in Nederland en België. Kosten voor verzendingen buiten deze landen variëren.

Je kan ons niet houden aan prijsvermeldingen die duidelijk onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer- of drukfouten. Aan onjuiste prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien er sprake is van een aanbieding staat dit uitdrukkelijk op de website vermeld. Een aanbieding geldt altijd zolang de voorraad strekt. The kids corner (Tenda Trade B.V.)  heeft het recht om de prijzen ten alle tijden aan te passen. Met een prijswijziging komen er geen veranderingen voor al geplaatste en betaalde orders. Deze zullen afgehandeld worden voor de afgesproken prijs.

Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden na ontvangst van jouw betaling. Mocht het voorkomen dat wij van dit levertermijn afwijken, dan nemen wij binnen 24 uur contact op. De wettelijk vastgestelde termijn bedraagt maximaal 14 dagen na ontvangst van een betaling. Bezorging geschiedt door pakketservice Post NL. Let op: wanneer jouw bestelling naar een niet-EU land wordt verzonden, kunnen er bij ontvangst invoerrechten in rekening worden gebracht.

OVERMACHT
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet nakomen van de overeenkomst indien dit te wijten is aan overmacht. Onder overmacht verstaan wij onvoorziene omstandigheden zoals o.a. brand, bedrijfsstoringen, overheidsbepalingen (bijv. importbeperkingen) en logistieke problemen, waardoor wij niet in staat zijn onze verplichtingen na te komen. Eventuele betalingen worden in dat geval teruggeboekt. Indien deze situatie ons inziens van tijdelijke aard is, hebben wij het recht de uitvoering van de overeenkomst uit te stellen tot deze situatie zich niet meer voordoet en wij alsnog kunnen leveren. Wij zijn in geval van overmacht nooit verplicht om enige schadevergoeding te betalen.

BETALEN
De betaling kan worden gedaan op één van de wijzen zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Na het plaatsen en betalen van een bestelling ontvang je direct bericht per e-mail met vermelding van het totaalbedrag van jouw bestelling inclusief verzendkosten en bestelnummer.

RETOURNEREN
Wij doen er alles aan om je via onze website zo volledig mogelijk te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan dienen wij jouw retour binnen 14 kalender dagen ontvangen te hebben. Het termijn van 14 dagen gaat in op het moment dat het artikel door jou op het bezorgadres is ontvangen. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen, sturen we jou een email ter bevestiging. We zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op het door jou gebruikte rekeningnummer.

Zonder bewijs van verzending met tracking code worden zoekgeraakte zendingen niet gecrediteerd. Versturen van brievenbus post is altijd op eigen risico.

Alle op de The kids corner (Tenda Trade B.V.) webshop gekochte artikelen kunnen terug gestuurd worden. Als je een artikel wilt ruilen voor een ander artikel of een andere maat, kun je het betreffende artikel retour sturen en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen op de webshop. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Helaas kunnen wij geen producten accepteren wanneer je de producten niet hebt gekocht in de webshop www.the-kids-corner.nl.

– De producten mogen geen sporen tonen dat ze gedragen zijn, vlekken hebben, stinken of beschadigd zijn.
– De product(en) moeten het orginele aangehechte label hebben.

Mocht je een product ontvangen in een minder perfecte status, meld dit dan zo snel mogelijk per telefoon T: +31(0)683597301. Of mail naar: veerle@the-kids-corner.nl. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur.

KLACHTEN
Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht een artikel desondanks niet aan jouw verwachtingen voldoen, stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail naar veerle@the-kids-corner.nl . Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met jou oplossen.

Je dient de kleding met zorg te behandelen en te wassen volgens de wasvoorschriften in het kledingstuk. Indien je kiest of gekozen hebt voor een afwijkende methode, zal jouw klacht altijd ongegrond worden verklaard. Dit geldt ook indien de kleding gedragen is, jezelf getracht hebt om het gebrek te herstellen en/of de gebruiksinstructies niet goed hebt opgevolgd. Wij zijn nooit verplicht om enige vergoeding te betalen voor schade danwel vervolgschade die ontstaat door het leveren van een defect artikel.

WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS
The kids corner (Tenda Trade B.V.) gaat vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Deze privacygevoelige informatie wordt niet doorgegeven aan derden, deze wordt enkel en alleen voor bestellingen die jezelf plaatst gebruikt. Volgens de Wet bescherming Persoonsgegevens ben je te allen tijde gerechtigd je persoonlijke gegevens te laten wijzigingen of rectificeren.

VRAGEN EN OPMERKINGEN
Mocht je na het lezen van deze algemene voorwaarden vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op per e-mail veerle@the-kids-corner.nl. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 9.00 – 18.00 uur op +31(0)683597301.

COLOFON

The kids corner (Tenda Trade B.V.)
Ginnekenmarkt 3

4835 JC Breda

Nederland

T: +31(0)683597301
E-mail: veerle@the-kids-corner.nl
Kamer van Koophandel nummer: 58111964